REFERENCIÁINK

Büszkék vagyunk hosszú távú együttműködéseinkre, hiszen Partnereink elégedettsége a mi sikerünk kulcsa.

Tekintsen meg néhány céget azok közül, amelyek minket választottak.
 Megbízható és leinformálható referenciáink között, egyszemélyes vállalkozástól kezdve a milliárdos árbevétellel rendelkező részvénytársaságig mindenféle cégforma megtalálható. Amennyiben szeretné tudni, hogy Partnereink hogyan értékelnek minket, akkor olvasson tovább.


Workstreet Consulting Kft.
Könyvelés, bérszámfejtés
Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk a Federal-Consulting Kft.-re. Pontos, precíz munkát végeznek, minden szempontból maximálisan elégedettek vagyunk a munkájukkal. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk őket.
EME Zrt.
Könyvelés, bérszámfejtés
Amióta a Federal-Consulting Kft. intézi a könyvelésünket és a munkavállalóink részére a bérszámfejtést, nem kell aggódnunk amiatt, hogy hiba van a számfejtésben, hogy önrevíziózni kellene bármit is. Szakértőik betartják a határidőket, naprakész ismeretekkel rendelkeznek, bármit kérdezünk tőlük, szinte azonnal válaszolnak. Mindenben a segítségünkre vannak. Örülünk, hogy velük dolgozhatunk együtt.
Netrunner Kft.
Könyvelés, adótanácsadás
Csak ajánlani tudom a Federal-Consulting Kft.-t. Rendkívül precízek, hiba nélkül teljes szakértelemmel dolgoznak.
Green-Office Kft.
Könyvelés, bérszámfejtés
Ha most kellene keresnem könyvelőt, és/vagy bérszámfejtőt, akkor sem bíznék meg mást ezzel a munkával. Örülök, hogy évekkel ezelőtt rátok találtam.
Muzzia Hungary Kft.
Könyvelés, kontrolling
Az előző könyvelőm soha nem hívta fel a figyelmemet a határidőkre. Többször előfordult, hogy hiba volt a bérszámfejtésben, és laikusként később én vettem észre. A Federal-Consulting Kft. munkájában eddig hibát még soha nem tapasztaltam, éppen ezért maradéktalanul megbízom a szakértelmükben. Ha valaki jó könyvelőt vagy bérszámfejtőt keres, érdemes őket választania.